CWM CARGO

Despre noi

C.W.M CARGO SRL – Transport intern și internațional de marfă, Logistică, Servicii anexe de transport, etc.

C.W.M CARGO SRL este o companie cu capital integral românesc

C.W.M CARGO SRL este o companie cu capital integral românesc, specializată în transportul intern și internațional de marfă, expediții de marfă internaționale și alte servicii conexe, cum ar fi logistica, comisionarea vamală, declararea Intrastat și consultanța. Prin colaborarea și parteneriatele dezvoltate cu firmele de transport din România și din străinătate, precum și prin colaborarea și legăturile de parteneriat cu liniile maritime și aeriene, putem asigura o calitate superioară a serviciilor noastre, atât în transportul de marfă, cât și în formalități, declarări și comisionare vamală, acoperind practic toate serviciile și solicitările posibile în această sferă de activități.

Echipa noastră alături de tine până la destinație!

Vă invităm să apelați cu încredere la echipa noastră pentru servicii de comisionare vamală. Societatea noastră este declarant vamal și oferă pachetul complet de servicii de comisionare vamală, incluzând operațiuni de declarare a mărfurilor extracomunitare la import, export și tranzit, declarații vamale, asistență și reprezentare vamală, completare carnet TIR, CMR, certificate EUR.1, etc.

Bazându-ne activitatea pe profesionalismul la cel mai înalt nivel, putem fi partenerii dumneavoastră și în servicii de transport intern și extern. Pentru o listă a serviciilor de transport intern și extern, o cotăție de prețuri, dar și alte informații în domeniu, vă invităm să consultați rubricile site-ului nostru.

Ce transportăm?

Automobile
Hardware
Mâncare
Medicamente
Mărfuri cu amănuntul

Transportul de mărfuri

Indiferent de nevoile dvs. de transport marfă, putem găsi soluții personalizate pentru a satisface cerințele dvs. și a asigura livrarea în siguranță și la timp a mărfurilor dvs.

Estimare

Obțineți rapid o estimare de preț personalizată și precisă.

Împachetare

Împachetăm cu grijă și profesionalism pentru a proteja mărfurile dvs.

Transport

Servicii de transport eficiente și fiabile pentru afacerea dvs.

Transport marfă oriunde pe Glob.

Transportul mărfurilor oriunde pe Glob este esențial în lumea modernă, asigurând bunuri de la un capăt la altul al planetei. Companiile de transport oferă servicii de livrare de la ușă la ușă, de depozitare și de vămuire, ajutând la conectarea oamenilor și a afacerilor din întreaga lume.