CWM CARGO

Întrebări Frecvente

Consultați pagina noastră de Întrebări Frecvente pentru a obține răspunsuri la cele mai comune întrebări.

Întrebări Frecvente

C.W.M CARGO SRL este o companie de transport intern și internațional, oferind și servicii de logistică și comisionare vamală.

Compania noastră poate asigura transport de marfă oriunde în lume, prin parteneriate cu firme de transport și linii maritime și aeriene.

C.W.M CARGO SRL poate transporta o gamă largă de mărfuri, inclusiv marfă generală, perisabile, fragile, grele sau agabaritice.

Durata medie de livrare depinde de destinație și de tipul de transport ales, iar echipa noastră va furniza informații exacte privind termenul de livrare pentru fiecare transport în parte.

Documentele necesare depind de tipul de transport și de destinație, însă echipa noastră poate oferi asistență și consultanță privind documentația necesară.

C.W.M CARGO SRL acceptă diverse modalități de plată, inclusiv transfer bancar, card bancar sau numerar.

Greutatea maximă admisă depinde de tipul de transport și de destinație, iar echipa noastră va furniza informații exacte privind limitările de greutate pentru fiecare transport în parte.

Pentru a obține o cotă de preț, puteți completa formularul de pe site-ul nostru sau puteți contacta direct echipa noastră de vânzări.

C.W.M CARGO SRL are un singur punct de lucru, situat în Constanța.

Echipa noastră ia măsuri de siguranță pentru protejarea mărfurilor transportate, inclusiv utilizarea ambalajelor adecvate și a echipamentelor de fixare și ancorare.

Este vreo întrebare la care nu găsești răspuns?

Nu ezita să ne contactezi pentru orice întrebare ai avea și nu ai găsit un răspuns.

Trimite mesajul tău: