CWM CARGO

Transport Extern

Transport eficient și rapid de mărfuri la nivel internațional cu flotă variată de vehicule specializate.

Transport internațional de mărfuri.

Serviciile noastre includ transport internațional de mărfuri, folosind atât camioane complete, cât și camioane specializate pentru grupaj de produse. Ne adaptăm nevoilor clienților noștri prin intermediul unei varietăți de mijloace de transport, inclusiv camioane cu prelată, cu remorcă, semiremorci, cisterne, vehicule pentru transportul de autoturisme, dube termoking și cu abilitare ADR pentru mărfuri periculoase.

Transport extern de mărfuri

Transportul extern de marfă reprezintă una dintre principalele activități ale companiei noastre. Oferim servicii de transport rutier internațional de marfă, atât la export, cât și la import. Folosim mijloace de transport moderne și specializate, precum camioane cu prelată sau cu remorcă, semiremorci, camioane frigorifice și dube termoking, pentru a satisface nevoile clienților noștri și pentru a asigura transportul în condiții optime de siguranță și eficiență.

Efectuam transporturi de marfa internationale cu camioane specializate pentru orice tip de produs, inclusiv transporturi cu cisterna si agabaritic. Avem experienta in transporturile la export si import si utilizam mijloace de transport adecvate, cum ar fi camioane cu prelata, semiremorci, camion jumbo, camion cu remorca si altele.

Asiguram transporturi internationale sigure si rapide pentru marfuri perisabile, cu camioane frigorifice echipate cu tehnologie moderna de control al temperaturii. Acestea pot transporta produse alimentare, medicamente si alte bunuri sensibile la temperatura.

Avem experienta in transportul produselor alimentare si oferim servicii de transport rutier pentru a asigura livrarea sigura si rapida a acestora la destinatie. Avem camioane cu sisteme de refrigerare si transportam produse alimentare in conditii optime.

Pentru transportul marfurilor care necesita conditii speciale de temperatură, oferim servicii de transport rutier cu camioane frigorifice echipate cu tehnologie moderna de control al temperaturii. Aceste camioane asigura conditii optime de transport pentru produsele perisabile sau sensibile la temperatura.

Oferim servicii de transport rutier pentru plante si flori, utilizand camioane dotate cu sisteme de aerisire si control al temperaturii. Acestea sunt proiectate special pentru a asigura o transportare sigura si de calitate a plantelor si florilor.

Asiguram transportul sigur si eficient al mobilei, indiferent de dimensiune si greutate. Utilizam camioane specializate pentru transportul mobilierului, cu sistem de prindere si fixare a acestuia pentru a asigura o transportare sigura si fara deteriorari.

Oferim servicii de transport rutier pentru produse farmaceutice, asigurand o transportare sigura si rapida pentru acestea. Folosim camioane frigorifice sau cu sisteme de control al temperaturii, in functie de necesitatile produselor transportate.

Asiguram transportul sigur si eficient al confectiilor textile cu camioane specializate pentru acest tip de marfa. Acestea sunt echipate cu dispozitive speciale de prindere si fixare pentru a evita deteriorarea confectiilor in timpul transportului.

Oferim servicii de transport rutier pentru masini si utilaje de diverse dimensiuni si greutati, utilizand camioane specializate pentru transportul acestora. Acestea sunt echipate cu dispozitive de prindere si fixare pentru a asigura o transportare sigura si fara deteriorari.

Transportul de mărfuri

Indiferent de nevoile dvs. de transport marfă, putem găsi soluții personalizate pentru a satisface cerințele dvs. și a asigura livrarea în siguranță și la timp a mărfurilor dvs.

Estimare

Obțineți rapid o estimare de preț personalizată și precisă.

Împachetare

Împachetăm cu grijă și profesionalism pentru a proteja mărfurile dvs.

Transport

Servicii de transport eficiente și fiabile pentru afacerea dvs.

Servicii Logistice

Oferim servicii logistice complete pentru a asigura transportul eficient al mărfurilor dvs. De la gestionarea depozitului și manipularea mărfurilor, până la comisionarea vamală și transportul internațional și intern, suntem partenerul ideal pentru afacerea dvs.

Transport rutier rapid, eficient și sigur pentru mărfurile dvs.

Transport naval sigur și eficient pentru mărfurile dvs. la nivel global.

Transport aerian sigur și eficient pentru mărfurile dvs. la nivel global.

Trimite mesajul tău: