CWM CARGO

Transport Intern

Serviciile de transport intern pot fi personalizate în funcție de nevoile clienților, iar mijloacele de transport folosite sunt variate, incluzând camioane cu diverse capacități, remorci și semiremorci specializate pentru transportul diferitelor tipuri de mărfuri.

About home shipping

 

Activitatea principală a MOD EXPRES este transportul intern de mărfuri, oferind servicii de transport la nivel național. Suntem specializați în transportul de mărfuri cu autoturisme de mare tonaj și grupaj pe camioane specializate pentru orice tip de produs.

0 +
Quality Control
0 +
Accurate Testing
0 +
Real-Time Tracking

Soluții de transport internațional de mărfuri

Pentru a satisface nevoile clienților noștri, utilizăm o gamă largă de mijloace de transport, cum ar fi camioanele cu prelată, remorcile, semiremorcile și camioanele specializate pentru transportul mărfurilor periculoase.

Oferim, de asemenea, servicii personalizate de transport intern de mărfuri, pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărui client.

Transportul intern de marfă este una dintre activitățile de bază ale firmei noastre, iar obiectivul nostru principal este de a oferi clienților noștri servicii de transport de calitate. Pentru a asigura o livrare rapidă și sigură a mărfurilor, folosim o varietate de mijloace de transport, inclusiv camioane cu diferite capacități, remorci și semiremorci specializate pentru transportul de mărfuri generale, produse alimentare, produse farmaceutice, confecții textile și multe altele. În plus, oferim și servicii personalizate de transport, adaptate nevoilor specifice ale clienților noștri.

Transportul rutier de produse alimentare este o altă activitate importantă desfășurată de firma noastră. Avem experiență și know-how pentru a transporta și manipula produse alimentare în condiții de siguranță și igienă. Folosim camioane și semiremorci cu sisteme frigorifice moderne pentru a păstra produsele alimentare la temperaturi constante, asigurând astfel integritatea și prospetimea acestora pe parcursul întregului proces de transport.

Transportul rutier cu sistem frigorific este o activitate specializată care implică transportul de mărfuri care necesită temperaturi constante și controlate, cum ar fi produsele alimentare, produse farmaceutice și alte produse sensibile la temperatură. Folosim camioane și semiremorci cu sisteme de refrigerare de ultimă generație și avem echipamente de monitorizare a temperaturii pentru a asigura că mărfurile sunt livrate în condiții optime.

Transportul rutier de plante și flori este o activitate sensibilă și specializată care necesită o manipulare și un transport adecvat pentru a se asigura că produsele ajung la destinație în condiții bune. Pentru a asigura acest lucru, utilizăm camioane și semiremorci specializate care au sistem de ventilație și umidificare, astfel încât să putem controla temperatura și umiditatea în timpul transportului. În plus, ne asigurăm că produsele sunt manipulate cu grijă pentru a minimiza deteriorarea.

Transportul rutier de mobilă este o activitate importantă, care necesită o manipulare și un transport adecvat pentru a evita deteriorarea mărfurilor. Utilizăm camioane și semiremorci specializate pentru transportul mobilierului, iar echipa noastră de șoferi și manipulanți sunt instruiți și experimentați în manevrarea acestora.

Oferta noastra de transport rutier include si servicii de transport pentru produse farmaceutice. Acest tip de marfa necesita o atentie deosebita, iar echipa noastra se asigura de respectarea tuturor normelor si standardelor din industria farmaceutica pentru a mentine integritatea si siguranta produselor in timpul transportului.

Suntem specializati in transportul de confectii textile, oferind servicii de transport intern de marfa catre orice destinatie din tara. Avem la dispozitie mijloace de transport variate, care se pot adapta la orice cerinta a clientilor nostri.

Oferim servicii de transport rutier pentru masini si utilaje, avand o flota de vehicule specializate in acest domeniu. Indiferent de dimensiunea sau greutatea utilajelor pe care trebuie sa le transportam, ne asiguram ca acestea ajung la destinatie in conditii optime de siguranta si securitate.

Suntem capabili sa oferim servicii de transport pentru echipamentele si standurile expozitionale catre orice eveniment sau targ din tara. Avem la dispozitie vehicule specializate si personal experimentat pentru a asigura livrarea si instalarea produselor in conditii optime.

Echipa noastra este pregatita sa ofere solutii de transport rutier pentru produsele vrac, utilizand vehicule adaptate pentru acest tip de marfa. Asiguram incarcarea, transportul si descarcarea produselor in siguranta si eficienta.

Oferim servicii de transport in grupaj intern, asigurand astfel livrarea optima a marfurilor la destinatii diferite. Colaboram cu clientii nostri pentru a stabili cel mai eficient mod de a grupa si transporta marfurile.

Oferim solutii de transport grupaj in containere sau remorci, adaptate pentru orice tip de marfa si dimensiune. Asiguram monitorizarea continua a marfurilor pe parcursul transportului si livrarea acestora in conditii de siguranta si eficienta.

Pentru transportul marfurilor care necesita temperaturi controlate, oferim servicii de transport rutier in containere izoterme. Asiguram respectarea tuturor cerintelor si standardelor de calitate, pentru a mentine integritatea si siguranta produselor transportate.

Servicii Logistice

Oferim servicii logistice complete pentru a asigura transportul eficient al mărfurilor dvs. De la gestionarea depozitului și manipularea mărfurilor, până la comisionarea vamală și transportul internațional și intern, suntem partenerul ideal pentru afacerea dvs.

Transport rutier rapid, eficient și sigur pentru mărfurile dvs.

Transport naval sigur și eficient pentru mărfurile dvs. la nivel global.

Transport naval sigur și eficient pentru mărfurile dvs. la nivel global.

Transportul de mărfuri

Indiferent de nevoile dvs. de transport marfă, putem găsi soluții personalizate pentru a satisface cerințele dvs. și a asigura livrarea în siguranță și la timp a mărfurilor dvs.

Estimare

Obțineți rapid o estimare de preț personalizată și precisă.

Împachetare

Împachetăm cu grijă și profesionalism pentru a proteja mărfurile dvs.

Transport

Servicii de transport eficiente și fiabile pentru afacerea dvs.

Trimite mesajul tău: